Laadukkaat huoneistoremontit Hausjärvellä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Esan Rakennus ja Saneeraus hoitaa vaativammatkin huoneistoremontit työn jäljestä tinkimättä 30 vuoden työkokemuksella. Olipa tarpeen sitten kevyt pintaremontti tai läpikotainen saneeraus, me toteutamme urakan kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella sovitussa aikataulussa. Kattavasta yhteistyöverkostostamme löytyy tekijät myös LVIS-töille, joten saat

kätevästi samasta osoitteesta kaiken ilman ylimääräistä vaivannäköä. Toimimme Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä: Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Riihimäellä, Hausjärvellä ja Lopissa. Toteutamme huoneistoremontit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta, ripeästi ja sovittuja asioita noudattaen!

Kaikenkattavat huoneistoremontit

Huoneistoremonttitarjontamme on kaikenkattava. Se sisältää mm. seuraavat palvelut:  

  • WC-remontit

  • kylpyhuoneremontit

  • saunaremontit

  • pintaremontit

  • maalaukset

  • seinä- ja lattiaremontit.

Kaikissa remonteissa etsimme kustannustehokkaita ja toimivia ratkaisuja. Panostamme tietysti myös tyylikkääseen ilmeeseen ja silmää hivelevään lopputulokseen, olipa sitten kyseessä keittiö, kylpyhuone tai sauna. Viimeistelty työnjälki kertoo aina ammattitaitoisesta työskentelystä, jossa myös yksityiskohdat ovat huomioituja.   

Kalusteasennukset

Voit tilata kauttamme uusia kalusteita tarvitsemaasi tilaan. Me hoidamme asennuksen, jossa on aina kahden vuoden asennustakuu. Teemme myös asennuksia omille kalusteillesi, kuten esimerkiksi liukuovien asennuksia tarvitsemaasi tilaan. Suunnittelemme remontit aina huolella ja valitsemme mielellämme kanssasi juuri sinun käyttötarpeisiisi sopivat ja toimivat kalusteet.

Remonttipalvelut

Kaikissa remonttiasioissa voit kääntyä huoletta puoleemme, olipa kyseessä sitten keittiö- tai huoneistoremontti tai kalusteasennus. Teemme työt tuntityönä tai urakkapalkkiona. Palvelemme yksityishenkilöitä, mutta myös taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkista sektoria. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä: kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja tarpeitasi ja etenemme suunnitelman mukaan. Uudellamaalla toiminta-alueeseen kuuluvat Hyvinkää, Mäntsälä ja Nurmijärvi, Kanta-Hämeessä Riihimäki, Hausjärvi ja Loppi.

Lue lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Esan Rakennus ja Saneeraus

 Umpistentie 19 c
12100 OITTI


 041 437 6172

 esa.kortesmaa@eraksankeittiot.fi


Y-tunnus: 1826312-4

Yhteydenottolomake 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.