Toimivat keittiöremontit Hausjärvellä

Ota yhteyttä!

Olemme alan asiantuntijoita keittiöremonteissa, joita teemme pitkällä kokemuksella. Olemme työskennelleet rakennusalalla 30 vuotta ja takanamme on lähes 1000 projektia. Keittiöremonteissa panostamme toimiviin ratkaisuihin ja tyylikkääseen ilmeeseen,

jonka keittiösi remontin ansiosta saa. Toimimme Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella, pääasiassa Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Riihimäellä, Hausjärvellä ja Lopissa.

Onko nyt aika uudelle keittiölle?

Kun keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi, moni asia saattaa mietityttää. Kuka tekee remontin ja milloin? Mistä saadaan materiaalit ja tarvikkeet? Kuinka paljon remontti maksaa? 


Keittiöremontti sujuu helpoiten silloin, kun kaikki työvaiheet hoitaa alan ammattilainen. Olemme keittiöremonttien ammattilaisia ja avaimet käteen -palvelumme mahdollistaa sinulle erittäin helpon remontin. Keittiöremonttia tehdessämme aloitamme sen aina huolellisella suunnittelulla kuunnellen toiveitasi mallien, materiaalien ja värien valinnassa. 


Tämän jälkeen tulee mitoitus, joka takaa onnistuneen lopputuloksen. 

Tarvittaessa puramme ensin vanhan keittiön alta pois ja kuljetamme jätemateriaalit pois jatkokäsiteltäviksi. Purkutöiden jälkeen päästään itse remontti- ja asennusvaiheen pariin. Kaikki työvaiheet etenevät suunnitelman mukaan ja viivästyksiä ei tule.

Keittiöremontit alusta loppuun

Kokonaisvaltaisesti tehtävissä keittiöremonteissa hoidamme myös LVIS-työt hankkimalla paikalle yhteistyöverkostomme avulla luotettavat putki- ja sähkömiehet. Huolehdimme keittiöremontit aina alusta loppuun. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia lopputuloksesta!

Lue lisää huoneistoremonteista

Keittiökalusteasennukset

Remonttipalveluihimme kuuluvat keittiökalusteasennukset, joissa on aina kahden vuoden asennustakuu. Toteutamme asennukset eri keittiökalustemerkeille toiveidesi mukaan ja kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista. Yhdessä löydämme aina parhaan ratkaisun ja saamme keittiöstäsi juuri sellaisen kuin halusitkin!

Esan Rakennus ja Saneeraus tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut, mukaan lukien keittiöremontit ja kalusteasennukset. Uudellamaalla toiminta-alueeseemme kuuluvat Hyvinkää, Mäntsälä ja Nurmijärvi, Kanta-Hämeessä Riihimäki, Hausjärvi ja Loppi.

Yhteystiedot

Esan Rakennus ja Saneeraus

 Umpistentie 19 c
12100 OITTI


 041 437 6172

 esa.kortesmaa@eraksankeittiot.fi


Y-tunnus: 1826312-4

Yhteydenottolomake 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.